Solopizza Xàtiva

Els propers 14, 15 i 16 de juny, al Pavelló Municipal del Genovés, el C.B. Genovés junt a l’Escola de Bàsquet del mateix Club oferiran, de nou, un altre torneig de bàsquet amb els millors equips Alevins de tot l’Estat Espanyol. Un torneig que confirma les seues dates després de negociar amb altres esdeveniments per tal de no coincidir en dates i poder comptar amb la participació d’equips capdavanters en quan a nivell de l’estat.

Aquest any ja serà la dissetena edició, que junt a les 16 edicions ja realitzades del Torneig Cadet ,allà, pel mes de febrer en sumen ja una xifra ,que en certa manera, provoca vertigen, sobretot després de veure els equips i jugadors que han participat en els esmentats tornejos.

Serà el segon cap de setmana del mes de juny i en breu es confirmarà la participació els equips que intentaran aconseguir un títol que ostenta el C.B. Cornellà qui va aconseguir el triomf davant el València BC en la final de l’any 2018.

Des del club es comentava que “s’està treballant per poder oferir als xiquets i xiquetes del club i als aficionats al bàsquet un dels millors tornejos. És cert que ja tenim equips confirmats, tan sols ens queda la confirmació d’un sisè equip per tancar el cartell, així que en breu, el club presentarà aquesta edició que estem preparant amb més il·lusió si cap que en edicions anteriors”.

Els propers 14, 14 i 16 de juny El Genovés tornarà a ser el bressol del bàsquet amb una nova edició del torneig nacional de minibàsquet.

WhatsApp Portal de Xàtiva