Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Les alumnes de l’Institut públic d’Educació secundària Sivera Font: Lucia Sanchis, Cèlia Jordà, Mar Sánchez, Iris Pérez i Paula Martínez capitanejades pel professor de València del centre, Joan Conejero han quedat finalistes en la Lliga de Debats de la Xarxa Vives. Els de Canals representaran a la la Universitat Politècnica de València en la final absoluta de la Lliga de debat de Secundària i Batxillerat, que tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra els dies 28, 29 i 30 d’abril.

El regidor d’Educació a l’Ajuntament de Canals, Ricardo Requena, ha volgut felicitar “a l’equip composat per les alumnes i el professorat que tornen a estar un any més en aquesta important competició on es premien els continguts, la fluïdesa del discurs, el domini de la paraula, entre d’altres competències lingüístiques, posant l’IES Sivera Font i la nostra localitat en l’esfera educativa nacional“.

El Centre cultural la Nau i el Paranimf de la Universitat Politècnica de València va acollir la setmana passada l’última jornada de la fase local de la Lliga de Debat a València, organitzada per Escola Valenciana i la Xarxa Vives. Aquesta fase final eliminatòria s’ha disputat entre 40 alumnes de vuit centres docents adscrits a la Universitat de València i a la Universitat Politècnica de València, els quals s’havien classificat en les tres jornades anteriors de la competició.

El jurat de la UPV, va considerar l’IES Sivera Font com a guanyador de la Lliga de Debat, atesa la qualitat i el nivell dels oradors, a banda del treball en equip, la presentació d’arguments sòlids, l’originalitat del discurs, el bon domini del tema de debat, la fluïdesa en l’oratòria, l’ordenació lògica de les idees,etc. A més, el jurat ha aprofitat aquesta última fase de la Lliga per fer menció a Lucía Sanchis -UPV-per la seua gran capacitat oratòria.

WhatsApp Portal de Xàtiva