PoolWork Xàtiva

09.03.2022 | Elena Luna

Dissabte passat, les jugadores del primer equip femení del Ciutat de Xàtiva CFB es van desplaçar fins a la ciutat esportiva «Dama d’Elx» per a disputar l’encontre de lliga enfront del Elche CF C. El partit va tindre molta intensitat des del primer minut. En la primera part, les xativines s’avançaven en el marcador amb un gol de Mencía, i van saber aguan-tar bé fins a l’últim minut de la primera meitat, quan les locals van aprofitar un rebuig per a igualar el resultat. En el segon temps, les de Xàtiva van jugar molt serioses i con-centrades, i en els últims 20 minutos van tindre fins a cinc ocasions per a poder emportar-se els tres punts. Finalment, el resultat va ser de 1-1, després d’un partit molt disputat i contra un bon rival. Aquest dissabte, jugaran a les 17h en el camp municipal «Paquito Coloma» enfront del CF SPA Alicante.
Per part seua, diumenge, el sènior B va jugar en el camp municipal «Paquito Coloma», enfront de la UE L’Alcúdia. L’encontre va estar molt ben disputat per les xativines, que van controlar el joc durant tot el partit de manera còmoda. El partit va començar amb domini clar i generant molt perill per les de Xàtiva, la qual cosa les va portar a marcar els seus cinc gols, Raquel (2), María Sanchis (2) i Daniela Ramírez. En la segona part, les xativines van tocar més la pilota, però no van tindre tant d’encert de cara a porteria. El rival va retallar distàncies, però les locals es van emportar de bon gust els tres punts.
D’altra banda, també diumenge, l’infantil-cadet va visitar el camp de «La Puríssima» per a veure’s les cares amb el CDSB Ontinyent. Les d’Andrea Tormo van eixir amb tot des del minut 1, la qual cosa els va valdre perquè María Costa anotara dos gols abans del minut 15. A partir d’eixe moment, l’equip es va mantindre molt seriós tàcticament i no va donar opcions al rival. Un gran partit per a les del Ciutat, que van saber guanyar enfront d’un bon rival. Aquesta setmana tindran jornada de descans.
Finalment, els equips de Futbol-8 femenins del CF Llutxent i del Ciutat de Xàtiva CFB van jugar un partit amistós. Amb empat a tres gols va finalitzar el duel, amb bon joc dels dos equips i alternatives en el marcador. Els gols locals van ser marcats per Ariadna García (2) i Dayana Llopis i els gols xativins van ser anotats per Amaia (2) i Alma.