Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

El Rotary Club de Xàtiva ha donat una bàscula mèdica per a pacients amb dificultats de mobilitat que serà utilitzada en el Servei d’Endocrinologia de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.

El lliurament d’aquesta bàscula ha tingut lloc aquest matí a l’Hospital on ha acudit membres de la directiva de Rotary Club que han estat rebuts per la Gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent Margarita Llaudes així com pel Cap de Servei de Medicina Interna Angel Nieto.

Aquesta bàscula especial és un element important per als mesuraments en consulta del pes de persones que per les seues característiques de mobilitat reduïda o bé patologies acompanyades d’obesitat mòrbida. Fins al moment el centre mancava d’aquest aparell el que ha suscitat l’agraïment del Departament de Salut en representació del qual la Gerent ha destacat que “sempre és d’agrair una donació però en aquest cas disposar d’aquest equip permetrà una més còmoda assistència tant per a pacients com per a professionals”.

Aquesta bàscula especial, amb un camp de pesatge de fins a 300 kg, compta amb una abraçadora de retenció ergonòmica que permetrà també el seu ús en pacients amb obesitat o mobilitat reduïda, que encara podent mantenir-se en peus necessiten d’un sistema de suport. Amb aquesta abraçadora el que s’aconsegueix és proporcionar als usuaris una seguretat màxima en desplaçar-se o accedir a la plataforma de pesatge.

WhatsApp Portal de Xàtiva