Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

Després que el 25 de setembre Maria Beltran abandonara el partit per “problemes en la disciplina de bot del partit“, Ciudadanos sol·licita a Juan Giner que renuncie a l’equip de govern, però l’edil va demanar temps per a tancar una sèrie d’assumptes i gestions que tenia començades en el marc de les seues delegacions abans d’adoptar una determinació. El partit no va acceptar aquests termes i va obrir un procés d’expulsió. Un procés que, segons Giner, “va ser apartat després de presentar les corresponents al·legacions“.

Per a Giner, “els pecats d’uns els paguem altres“, referint-se a la seua antiga companya Maria Beltràn.

Després de sis mesos “i donada la situació de deslleialtats de l’equip de govern, la seua falta de suport i continues negatives als seus projectes” va demanar al partit moure l’expedient d’expulsió per “veure en quina situació es trobava“. Despés, el partit li va enviar una resolució d’expulsió definitiva de Ciudadanos. L’edil ja ha tornat a presentar les corresponents al·legacions. “A dia de hui tinc el 99,99% de possibilitats de ser expulsat” ha informat l’edil.

Giner passarà a formar part de l’oposició dins del grup Ciudadanos, a l’espera de la resolució de l’expedient d’expulsió. L’edil no renunciarà a l’acta, per la qual cosa passaria a formar part del grup de no adscrits en cas de ser expulsat.

WhatsApp Portal de Xàtiva