El PSPV-PSOE de l’Alcúdia de Crespins denuncia actes vandàlics en la seua propaganda electoral

53

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Divendres passat es va iniciar la campanya electoral per a les Eleccions Europees del pròxim 9 de juny. En un ambient festiu i il·lusionant els i les socialistes de l’Alcúdia de Crespins van iniciar la campanya amb un sopar previ a la tradicional pegada de cartells. Així es van col·locar els cartells en els espais reservats per a la propaganda electoral i es van distribuir pancartes per diferents zones del municipi.

Poc més de 24 hores van tardar a produir-se els primers actes vandàlics sobre la cartelleria i les pancartes col·locades. Tot el material va ser reposat ràpidament durant el matí del dissabte, però en el matí del diumenge van aparèixer de nou destrossades tant les pancartes com part de la cartelleria. Els actes es van repetir, però amb més contundència.

Els socialistes han remès el succeït als serveis jurídics del partit perquè posen els fets en coneixement de la Junta Electoral de Zona i també han traslladat esl fets a les autoritats municipals.

Segons el PSPV no es tracta d’un fet puntual sinó reiterat i de moment només cap a la nostra formació política per tant ens trobem en l’obligació de denunciar-lo per a entre totes i tots intentar no torne a succeir.

Els socialistes han manifestat que malgrat aquests actes vandàlics continuarem defensant les nostres idees i valors com ho venim fent des de fa 145 anys. La intolerància no guanyarà. Seguirem amb la campanya electoral si cap amb més força escoltant la ciutadania i realitzant propostes per millorar Europa.

Els socialistes tenen prevista la seua presència en els dos pròxims mercats dels dimecres i tancaran la campanya amb el tradicional sopar el dia 7 de juny que enguany coincideix amb la celebració de les festes patronals de Sant Onofre.

WhatsApp Portal de Xàtiva