El pròxim 14 de juny es farà un acte recordatori de la Cremà de Xàtiva

Un any més, Xàtiva commemorarà la "CREMÀ DE LA CIUTAT" convertint l'acte amb una cita cultural de caràcter preferent en l'agenda xativina.

84

Un any més, Xàtiva commemorarà la “CREMÀ DE LA CIUTAT” convertint l’acte amb una cita cultural de caràcter preferent en l’agenda xativina. Els fets ocorreguts l’any 1707 són part de la història més viva de la ciutat i, és per això, que la regidoria de cultura reedita l’acte amb una configuració escènica on el foc és el protagonista.

L’encontre cultural consta d’una primera part amb la posada en escena de “Teatre la Lluna” on es posa en context els antecedents i les conseqüències de la Guerra de Successió. La segona part de l’acte consisteix en una actuació de la companyia AGNIS, un espectacle on dames del foc aporten llum que il·luminarà la plaça de la Seu, creant una dansa de moviments ancestrals que viatgen a través del temps i la tecnologia.

Per últim, vos adjuntem el cartell que ja forma part de la iconografia de la cremà de la ciutat, obra de la xativina Patrícia Pastor.

Tot i desitjant siga del vostre interés, us saludem ben cordialment,

WhatsApp Portal de Xàtiva