El programa «Jove Oportunitat» arrancarà a Canals en maig

En aquestes sessions, l’objectiu principal és que els joves creguen en ells mateix i prenguen les rendes de la seua vida.

30

El programa «Jove Oportunitat» (JOOP) és una nova iniciativa destinada a joves entre 16 i 21 anys que es reuneixen cada matí, durant quatre hores, amb un coach per parlar i intentar alliberar-se de les etiquetes que la societat ha establert sobre els joves descobrint què és allò que els agradaria i què volen fer en un futur.

En aquestes sessions, l’objectiu principal és que els joves creguen en ells mateix i prenguen les rendes de la seua vida. Aquestos joves tindran activitats especials com eixides a empreses o la participació en activitats esportives i culturals, descobrint el que es fa al municipi i arreu de tota la Comunitat Valenciana.

Ricardo Requena, regidor de Joventut, ha afirmat que «no volem deixar de dedicar els nostres esforços per a portar endavant programes com aquest a Canals per continuar oferint oportunitats per als joves del municipi que poden ajudar-los de forma decisiva en el seu futur; no obstant, l’IVAJ ens requereix un mínim d’inscripcions per a tirar endavant amb aquesta interessant proposta i per això cal que aquells que reuniu els requisits, feu el possible per a participar».

Qualsevol jove interessat pot acudir a l’Ajuntament i preguntar pel Programa Jove Oportunitat, de l’Institut Valencià de la Joventut. També pots cridar al telèfon 664 518 773 o escriure al mail info.adl@canals.es. La data límit per a inscriure’t serà el 30 d’abril.

Per a vorer el folleto del projecte polsa aquí.

WhatsApp Portal de Xàtiva