El PP Xàtiva exigeix una baixada d’impostos per a ajudar a famílies i empreses

Marcos Sanchis (PP): “L'alcalde ha mentit als veïns del Carraixet en la taxa de l'aigua”

164

Solopizza Xàtiva

Aquest pròxim dissabte s’emporten al ple les ordenances fiscals per al pròxim exercici 2022, i com han denunciat des del PP “no hi ha cap baixada d’impostos, tot el contrari“.

Des del PP, Marcos Sanchis ha explicat que “és el moment d’abaixar els impostos i ajudar a les famílies i a les empreses, no ens convenç que es congelen, cal baixar-los, per a activar l’economia local. “Tenim més de 2700 persones que no encontren treball, famílies i empreses amb dificultats per a pagar les pujades de la llum, la pujada dels carburants, de les quotes d’autònoms del Govern socialista del Sr. Sánchez, i tenim un govern local que no executa el pressupost municipal” ha continuat. Per a Sanchis “els diners on millor estan és en la butxaca de la gent”.

Els populars denuncien que “el govern del Sr. Cerdà eliminarà la bonificació del 10% que fins i tot existia en la taxa del fem, de tal manera que la taxa del fem ascendirà a 45.28 €“. Segons Marcos Sanchis “des que el Sr. Cerdà va accedir al govern ara fa 6 anys, el preu del fem ha passat de 22.64€ en 2015 a 45.28 € en 2022, la qual cosa suposa un 105%, més del doble”.

En relació amb la taxa de l’aigua, els populars denuncien que la taxa de l’aigua en el Carraixet queda fixada en 1.34 € el metre cúbic e informen que en el nucli urbà de Xàtiva el preu del metre cúbic està fixat en 0.27 €. Per aquesta raó Marcos Sanchis ha assenyalat que “El Sr. Cerdà ha tornat a enganyar els ciutadans, ja que fa cinc mesos, en el ple, al tractar sobre l’adquisició del depòsit d’aigua del Carraixet, va dir el Sr. Alcalde que no seria tan elevada i que els serveis públics són deficitaris. Doncs bé, la proposta que porten al ple significa que els veïns del Carraixet pagaren un preu fins a 5 vegades més alt que en el nucli de Xàtiva, una cosa amb la qual el PP està totalment en contra”. Així mateix, els populars denuncien que el govern ha augmentat exponencial en el preu pel dret de connexions noves que va dels 74.37 euros als 1120 €, segons el diàmetre de la connexió, i que suposa uns augments entre el 23% i 79%.

A més de tot això Marcos Sanchis denuncia que “l’equip de govern no ha tingut en compte la proposta d’equiparació de les famílies monoparentals a les nombroses, tenint en compte que les famílies monoparentals tenen en moltes ocasions vertaderes dificultats per a arribar a fi de mes, però l’equip de govern ha sigut insensible a les nostres peticions”.

En conclusió Marcos Sanchis ha ressaltat que “no podem votar a favor d’unes ordenances que castiguen la gent, als nostres empresaris i comerciants i que només persegueixen un afany recaptatori. És el moment com diu el President Regional del PP de la revolució fiscal, abaixar els impostos als quals més ho necessiten, i reactivar l’economia de la Comunitat Valenciana”.

WhatsApp Portal de Xàtiva