El PP Xàtiva denuncia el retard en el pagament de les ajudes del programa ARRU

73

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

  • El partit popular denúncia els retards en el pagament de les ajudes de la rehabilitació d’habitatges del centre històric
  • Marcos Sanchis (PP): “Li demanem al Sr. Cerdà que pague els 225000 mil euros de les ajudes que falten”.

El Partit Popular denuncia el retard en els pagaments de les ajudes del programa ARRU per part de l’Alcalde Roger Cerdà. El partit popular ja va denunciar el mes de juny passat, durant el ple ordinari, els retards en la gestió i els pagaments per part de l’Ajuntament de Xàtiva. L’alcalde socialista, a la pregunta del regidor popular Marcos Sanchis, referent als pagaments de les ajudes als beneficiaris, va respondre que “les ajudes es pagarien el mes de juliol, i l’última certificació a tot tardar el mes de setembre de 2021“. Els populars denuncien que “ha passat el mes de setembre i octubre i les ajudes no s’han abonat“.

El PP de Xàtiva explica que, en concret, l’Ajuntament no ha abonat la quantitat de 225000 euros de 9 expedients d’obres, i que correspon a obres finalitzades.

Segons el regidor popular Marcos Sanchis “el Sr. Cerdà ha tornat a mentir als veïns, va dir que les ajudes es pagarien al setembre i no s’han pagat i això té conseqüències per als beneficiaris d’aquestes ajudes que s’han obstinat amb algun préstec i necessiten l’ajuda dins del termini i en la forma escaient”. “No pot ser que el Sr. Alcalde diga que es pagarà en una data i no es pague i no passa res, per això li demanem que pague l’ajuntament, i que tinga un últim gest cap a aquelles persones que estan invertint, que s’han endeutat”.

WhatsApp Portal de Xàtiva