Solopizza Xàtiva

Comunicat Partit Popular Xàtiva

La portaveu del Partit Popular María José Pla ha demanat hui en la comissió informativa de règim interior que “l’ORA no es pose en marxa fins que s’entre en la fase 2 de la desescalada“.

Per part del regidor de mobilitat s’ha informat que s’estava parlant amb l’empresa per a posar-la en marxa abans d’entrar en la fase 2, atés que es pensava que la Comunitat Valenciana accediria aquesta setmana en aquesta fase. Al no accedir, es considerava habilitar abans l’ORA.

La portaveu Popular ha demanat que “hem de donar certeses a ciutadans i comerciants, en cas contrari es perjudica seriosament que la gent vinga a comprar a Xàtiva, per això reitermem que es deixe clar que l’ORA no funcionarà fins que entrem en la Fase 2 i es recupere major normalitat en el comerç“.

De la mateixa manera des del Partit Popular es continua reclamant “que es baixen en les sancions de l’ORA. Hem de recordar que l’any passat es va aprovar una moció del grup popular per a estudiar la rebaixa en les sancions de l’ORA, i han passat quasi 6 mesos i segueix el silenci per part de l’equip de govern. Xàtiva és una de les ciutats d’Espanya que més cares paga les sancions de l’ORA, i això és un element dissuasiu perquè vengen a comprar a la nostra Ciutat. Ara més que mai necessitem el compromís de tots per a eixir de la crisi econòmica provocada pel COVID19, i baixar les sancions de l’ORA seria una bona mesura“.

WhatsApp Portal de Xàtiva