EL PP veu vergonyós que l’alcalde no s’haja reunit amb els membres de la Plataforma del Centre Històric

Marcos Sanchis: “L'alcalde ha d'estar per a acompanyar a les falleres, però també per a reunir-se amb els veïns que té problemes”

148

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El PP ha qualificat de vergonyós que l’Alcalde no s’haja reunit amb els membres de la Plataforma de veïns del centre històric des que es van constituir a la tardor de l’any 2020, fa més d’un any i mig.

Dissabte passat va haver ple ordinari en el qual es va debatre una moció presentada conjuntament per PP, Xàtiva Unida i Ciutadans, per a fer-se resó de les reivindicacions dels veïns del centre històrics sobre la necessitat d’escometre la renovació de la xarxa d’aigües de la nostra ciutat.

Des del PP es va lamentar que s’haja arribat fins a l’extrem d’haver de debatre una moció presentada per la Plataforma de veïns del centre històric, “a causa de la falta de voluntat política del govern socialista de donar solució a les reivindicacions del moviment veïnal“. Per al regidor del PP, Marcos Sanchis, “el Sr. Reig ens té acostumats a l’engany, a donar l’esquena, a etiquetar i fins i tot a burlar-se dels veïns com en el cas dels veïns de Bixquert, del Carraixet o els hostalers”.

Segons Sanchis “per al PP la reivindicació dels veïns del centre històric és justa i important i prova d’això és que en la visita del President del PPCV, Carlos Mazón, ens reunim amb membres de la Plataforma per a escoltar les seues reivindicacions”. Però per al regidor Popular el més greu d’aquest assumpte és que “l’alcalde en quasi dos anys que existeix la Plataforma no s’haja reunit amb els membres de la mateixa ni una sola vegada, i l’alcalde ha de ser l’alcalde per a acompanyar a les falleres, però també per a reunir-se amb els veïns que tenen problemes”.

A més, els populars critiquen que des del grup socialista es va etiquetar als veïns d’aquesta Plataforma, els quals es concentren a les portes de l’Ajuntament tots els dissabtes que hi ha convocat ple municipal, de polititzar l’assumpte per pertànyer els seus portaveus a Xàtiva Unida. Per a Marcos Sanchis aquestes manifestacions “demostren la vertadera cara del govern socialista, que està ancorat en el sectarisme i a eliminar a qualsevol que discrepe, més que a solucionar els problemes dels veïns; per això des del PP li demanem a l’Alcalde menys sectarisme i més solucions”.

WhatsApp Portal de Xàtiva