El PP va presentar per al seu debat en el ple del passat dissabte dues mocions

117

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

  • El PP de Xàtiva va presentar dos mocions: una en favor de la qualitat de la carn espanyola i l’altra en suport a les forces i cossos de seguretat de l’estat
  • Marcos Sanchis: “Lamentem profundament que l’alcalde no es pose del costat dels ramaders i de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat”.

El PP va presentar per al seu debat en el ple del passat dissabte, dia 29 de gener, dues mocions. Una en defensa de la qualitat de la carn que es produeix a Espanya arran de les declaracions realitzades pel Ministre de consum, Alberto Garzón en un mitjà estranger en les quals, segons els populars, afirmava que “Espanya exportava una carn de baixa qualitat i, per descomptat, maltracte animal durant la cadena de producció”. L’altra moció ha estat dirigida a donar suport a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat a conseqüència de la reforma que el Govern d’Espanya pretén dur a terme de la Llei de Seguretat Ciutadana.

En la primera s’instava el President del Govern a exigir una rectificació immediata de les declaracions realitzades pel ministre de consum, així com exigir al Mº d’Agricultura, Pesca i Alimentació a “promoure una campanya nacional i internacional en defensa i suport del sector ramader i carni del nostre país reconeixent la gran faena realitzada per aquest, des dels ramaders, passant pels enginyers agrònoms i els veterinaris“. D’igual manera en la mateixa s’instava el cessament immediat del ministre Garzón.

En aquest sentit, Marco A. Sanchis, regidor del PP ha declarat “les manifestacions del Ministre són totalment inacceptables, tenim un govern que en comptes d’ajudar als nostres sectors econòmics els criminalitza i els deixa de costat; per això li demanem al Sr. Cerdà que no seguira els passos de Pedro Sánchez i recolzara la moció, que es posara del costat dels ramaders, agricultors, sector turístic i hostaleria; lamentablement el Sr. Cerdà va tancar l’orella a les nostres peticions i no va recolzar la moció, i es va posar del costat dels quals maltracten a ramaders, agricultors i hostalers”.

Per part seua, en la segona de les mocions presentades s’instava a “defensar el manteniment de la dignitat, intimitat i autoritat dels agents de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat“, així com se’ls dote dels mitjans materials necessaris per al bon acompliment de les seues funcions, sol·licitant per tant la no reforma de la Llei de Seguretat Ciutadana en els termes en els quals planteja el Govern.

Segons el regidor popular Eduardo Llopis “l’Alcalde i el grup municipal socialista han perdut l’ocasió de demostrar públicament el seu suport i suport als membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat davant la imminent reforma de la Llei de Seguretat Ciutadana que pretén dur a terme el Govern amb el suport dels seus socis de legislatura (PNB, ERC, BILDU) i que criminalitza, desprestigia, fa més vulnerables i posa en risc als agents”.

Des del PP volen mostrar el nostre agraïment i suport als membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat que tenim a la nostra Ciutat, Policia Local, Policia Nacional i Guàrdia Civil, “els qui amb la seua actuació diària garanteixen el lliure exercici dels nostres drets i llibertats“.

WhatsApp Portal de Xàtiva