Solopizza Xàtiva

  • La setmana vinent s’inicia el curs escolar a la nostra Ciutat i el PP reclama una actuació immediata en les deficiències del col·legi públic Taquígrafo Martí.

Des del PP Xàtiva denuncien que el Col·legi Públic Taquígrafo Martí té un vallat provisional delimitant les graderies i nombrosos blandons al pati. De fet, com recorden des del PP, “això no és nou, ja que portem denunciant aquesta situació des del 2019“.

El PP ha explicat que el vallat provisional està instal·lat per a previndre de la caiguda del vallat perimetral i que, per aquesta raó, els alumnes no s’acosten a la zona. Pel que respecta als blandons apareguts al pati, “són el signe evident que existeixen filtracions d’aigua que van llavant el terreny per davall, la qual cosa pot suposar un enfonsament d’aquestes zones“. “Tant el vallat perimetral com els blandons suposen un perill real per als alumnes i professors d’aquest centre” denuncien els populars.

Marcos Sanchis ha declarat que “des del PP portem dos anys denunciant la deixadesa dels governs local i autonòmic, dos anys en què ni el Sr. Cerdà ni el Sr. Puig han donat solució“. “Pensem que són deficiències greus i no entenem si estan esperant que hi haja una desgràcia per a actuar” finalitzen.

A més des del PP han lamentat que comencem el curs escolar sense l’inici de les obres del nou col·legi Pla de la Mesquita, ja que “l’any 2019 deien el govern local que les obres estarien finalitzades l’any 2021. Per la mala gestió i els retards en el del Pla Edificant, les obres es retarden a 2023“.

WhatsApp Portal de Xàtiva