Solopizza Xàtiva

El Partit Popular de Xàtiva ha exigit la volta del mercat ambulant al seu lloc habitual, la plaça del Mercat. “Aquesta setmana hem vist com els comerços de la zona del centre històric estan reclamant la volta del mercat ambulant al seu espai natural després de tants mesos acumulant pèrdues econòmiques i tancant comerços en la zona” han declarat.

Des que al març de 2020 va esclatar la crisi del COVID, el mercat ambulant dels dimarts i els divendres no es realitza en la plaça del mercat, sinó en l’Avinguda de Selgas, la qual cosa ha produït. segons els populars, “un gran minvament de persones que acudeixen al centre històric a realitzar les seues compres“. “En les mateixes circumstàncies es troba el mercat municipal, que està passant moltes dificultats” han continuat.

Des del PP, Marcos Sanchis ha declarat que “els comerciants del centre històric necessiten ja que el mercat ambulant torne al seu espai natural, les pèrdues econòmiques són molt grans, hi ha molt de nerviosisme entre els comerciants perquè estem jugant amb el menjar de la gent. Tots els dies els comerços de la zona se la juguen per a alçar la persiana i veuen que el govern del Sr. Cerdà no està fent tot el que pot per ajudar-los”.

Segons s’esplica des del PP, els comerciants es queixen per les escasses explicacions del Sr. Cerdà perquè torne el mercat ambulant, fins al punt que arriben a pensar que el govern socialista vol que es quede en la ubicació actual de l’avinguda de Selgas. Per això des del grup municipal popular li demanen a l’alcalde que “si tant aposten per dotar de serveis i recursos al centre històric de la nostra ciutat perquè no posen els mitjans necessaris perquè el mercat ambulant torne al seu espai natural; el suport no pot vindre de declaracions buides sinó amb fets i amb accions polítiques“.

Conclou Marcos Sanchis “És moment de ser valents i apostar pel centre històric i pel comerç de proximitat, no hi ha excusa possible. Hem parlat amb els comerciants i ens diuen que no poden més i que necessiten una solució ja perquè després serà massa vesprada.”

WhatsApp Portal de Xàtiva