Solopizza Xàtiva

Centelys

En les últimes setmanes Bixquert està sent víctima de diversos robatoris. A més a més, aquests robatoris es produeixen quan les persones estan dins dels seus domicilis.

El març passat, des del Partit Popular ja es va alertar de la necessitat de prendre mesures per a atallar els robatoris en Bixquert, i davant la “passivitat” del govern de l’equip de govern, des del Partit Popular tornen a demanar que s’actue.

Segons Marcos Sanchis “la gent en Bixquert té por, ja no pots estar tranquil a la teua casa. Per això és la nostra obligació com a servidors públics donar seguretat als nostres veïns a Xàtiva i en Bixquert. Des del Partit Popular proposem tres mesures: la primera és que la policia local patrulle per Bixquert, és necessari que es veja més presència policial en la zona, la caseta de la policia local està sempre tancada. En segon lloc que existisca coordinació entre els cossos de policia local, policia nacional i guàrdia civil per a actuar en la zona. I en tercer lloc, instal·lar càmeres de seguretat en els accessos dels camins més importants per a previndre els robatoris. No ens serveix que l’Alcalde ens diga que tranquil·litat que som una ciutat segura, necessitem que s’afronte la realitat i que es prenguen mesures efectives”.

Així mateix, des del PP s’apunta que amb la instal·lació de càmeres de vigilància en la zona dels contenidors de fem, es produiria també un efecte dissuasiu en el mal ús dels punts de recollida de fem. “En aquests moments veiem com totes les setmanes es produeixen abocaments prohibits en la zona de recollida de fem, que amb la instal·lació de càmeres de seguretat s’evitarien” han declarat.

WhatsApp Portal de Xàtiva