El PP exigeix la instal·lació de càmeres de seguretat en els camins de Bixquert i Carraixet per a evitar robatoris

Sanchis (PP): “Els veïns necessiten mesures concretes davant l'onada de robatoris que pateixen en Bixquert i Carraixet”

151

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El PP ha exigit la instal·lació de càmeres de seguretat en els camins de Bixquert i Carraixet per a evitar els robatoris que s’estan produint en multitud de xalets. Des del PP s’ha aprofitat la recent junta de seguretat celebrada a Xàtiva per a demanar mesures concretes per a augmentar la seguretat en els disseminats.

Segons Marcos Sanchis “aprofitant que ha tingut lloc la reunió de la junta de seguretat a Xàtiva, ens sembla important que es parle del problema de la inseguretat i els robatoris que estan succeint en la zona de Bixquert i el Carraixet, els veïns tenen por que els entren a robar a les seues cases i cada vegada més gent es veu obligada a instal·lar-se sistemes d’alarma, alguna cosa que no fa molt temps era impensable, però ara és imprescindible.

Per això des del PP portem en el nostre programa electoral la mesura d’instal·lar càmeres de seguretat en els accessos dels camins més importants per a previndre els robatoris. Crec que seria una bona mesura, juntament amb la necessitat de més presència policial. Com ens diuen els veïns de Bixquert la presència policial és merament testimonial. Personalment des del nostre grup agraïm la participació de guàrdia civil i policia local en la vigilància de Bixquert, però reclamem més presència policial, més controls en la zona”.

Així mateix, des del PP s’apunta que amb la instal·lació de càmeres de vigilància en la zona dels contenidors de fem, es produiria també un efecte dissuasiu en el mal ús dels punts de recollida de fem. En aquests moments veiem com totes les setmanes es produeixen abocaments prohibits en la zona de recollida de fem, que amb la instal·lació de càmeres de seguretat s’evitarien.

A més des del PP s’ha insistit en l’abandó general que pateix Bixquert per part de l’equip de govern del Sr. Cerdà, segons Marcos Sanchis “el Sr. Cerdà està incomplint les seues promeses, va dir que hi hauria alcalde pedani en Bixquert i han passat 3 anys i res, igual que el problema de l’antena de televisió, o els problemes de neteja i manteniment de camins i voreres, o la senyalització vertical i horitzontal. Els veïns de Bixquert se senten abandonats i enganyats per aquest govern, perquè paguen els seus impostos però després no reben els serveis que els toquen”.

WhatsApp Portal de Xàtiva