El PP denuncia que l’hotel Murta seguisca tancat des del 2018

Eduardo Llopis: “El govern socialista del Sr. Cerdà és incapaç d'adjudicar l'hotel, la licitació del qual ha tornat a quedar deserta”

182

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El Partit Popular denúncia que passen els anys i l’hotel Murta al costat de la cafeteria-restaurant continuen tancats. Per als populars, des que l’últim contractista abandonara la instal·lació l’any 2018 vàries han sigut les promeses i anuncis de l’Alcalde (PSPV-PSOE) sobre la imminent adjudicació de tan important infraestructura per a la ciutat. No obstant això, critiquen que els veïns han anat percebent amb el pas del temps el descrèdit de la primera autoritat municipal que no ha fet sinó augmentar exponencialment, en comprovar com any rere any la instal·lació continua tancada i deteriorant-se.

Així, des del Partit Popular el regidor Eduardo Llopis li demana a l’Alcalde que “menys promeses, menys anuncis, i menys propaganda i en canvi, més treball, més interés i més rigor/solvència a l’hora de tirar avant l’explotació de l’hotel i la seua cafeteria-restaurant perquè la ciutat no pot permetre’s per més temps tindre en parada tècnica i/o abandó un element patrimonial municipal amb les possibilitats i necessitats de l’hotel Murta”. “Cada any que passa sense activitat és un any perdut en oportunitats turístiques per a la ciutat enfront de competidors directes, a més de la deterioració que acumula la pròpia instal·lació davant la falta d’inversions en manteniment i modernització d’aquesta”, ha afegit l’edil popular.

I és que la setmana passada va passar per la mesa de contractació la licitació de l’explotació de l’hotel Murta al costat de la cafeteria-restaurant, quedant novament deserta la seua adjudicació.

Per a Llopis, “la qual cosa en el fons revela aquesta situació al costat de la pèrdua constant de subvencions procedents d’altres administracions i al més que evident abandó en el manteniment del nostre patrimoni cultural (muralles del castell, coberta del museu del Almudí o façana de l’església del convent de santa Clara), és la incapacitat/insolvència del senyor Cerdà i el seu govern durant aquests quasi 8 anys de si més no presentar un projecte turístic mínimament atractiu que suscite l’interés per Xàtiva de possibles inversors i altres operadors del sector. Per contra, estem assistint a una alarmant desídia i falta de visió d’un govern esgotat i sense rumb”.

WhatsApp Portal de Xàtiva