El PP denuncia els excessos econòmics del Pla Municipal de control de colònies felines i els seus nuls resultats

Eduardo Llopis: “La regidora de medi ambient porta gastats més de 20.000 € en un pla municipal que no millora la situació de les colònies felines de la ciutat”.

163

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El Partit Popular denúncia que la regidora de medi ambient porta gastats en la implantació d’un pla municipal de control de les colònies felines de la ciutat 21.240 € repartits de la següent manera: 1.000 € per la redacció del propi pla; 8.433,70 € per l’adquisició de 17 tòtems; 7.260 € pels serveis veterinaris durant un any; 3.630 € per la creació i disseny d’una web; i 916,55 € per l’adquisició de gàbies de captura. Els populars consideren aquestes despeses com “un autèntic dispendi que promet continuar creixent sense que això estiga suposant cap millora en la cura i atenció dels animals, sinó més aviat tot el contrari, perquè si alguna cosa evidencia la posada en marxa del pla és una clara improvisació i descoordinació entre els qui participen d’aquesta“.

Des del Partit Popular recorden que aquest pla ha vingut a substituir el conveni de col·laboració que l’Ajuntament tenia subscrit amb una associació de voluntaris/es i que la Sra. Sinisterra (PSPV-PSOE), actual regidora de medi ambient, va rescindir de manera unilateral sota el pretext de suposats incompliments, mai provats, per part dels membres de l’associació signant. Aquest conveni assignava 3.000 € anuals per a esterilitzacions i altres actuacions veterinàries amb els gats de la ciutat.

Per al regidor popular Eduardo Llopis, “la senyora Sinisterra ha canviat un conveni de 3.000 € per un pla municipal en el qual porta gastats de moment més de 20.000 € que, no sols no millora les condicions dels felins urbans, sinó que l’empitjora per moments per la seua caòtica gestió, perquè no es compta amb suficients voluntaris amb la necessària preparació i coneixements en apartar del mateix als de l’associació signant del conveni; no estan degudament localitzades totes les colònies felines existents; els tòtems instal·lats com a bevedors i menjadores s’han demostrat, especialment en els dies de pluja, inútils; i a més cal portar als gats que requerisquen assistència veterinària a una clínica de Canals sense saber hui dia com i qui ha de fer-ho”.

Així les coses, i davant la falta d’òptims resultats, des del Partit Popular es pregunten per quines són les vertaderes raons que han portat a la regidora socialista a posar en marxa aquest pla municipal de manera tan improvisada. “Tot apunta a un rampant i capritxós sectarisme de la pròpia regidora i del seu partit el PSPV-PSOE pel qual s’aparta a una associació simplement perquè no és del seu grat i es beneficia als qui sí que ho són” es lamenten els populars.

WhatsApp Portal de Xàtiva