EL PP demanarà que es convoque la junta de seguretat davant l’onada de robatoris

Marcos Sanchis: “és necessari que donem seguretat i certeses a les empreses i famílies”.

292

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El PP ha sol·licitat a l’alcalde que convoque la junta de seguretat davant l’onada de robatoris que s’està produint a Xàtiva. Hem de recordar que la setmana passada es van produir diversos robatoris en comerços de la zona d’Abu Masaifa la mateixa nit i just aquesta setmana s’han tornat a produir una altra onada en comerços de l’entrada de la ciutat.

Des del PP veuen necessari que es convoque la junta de seguretat de Xàtiva per a prendre mesures concretes i contundents. “Aquests dos episodis són molt greus, i per això és necessari que es reforcen els mitjans personals i materials per a combatre aquest tipus d’actuacions” han declarat els populars.

Marcos Sanchis ha afirmat “és necessari que donem seguretat i certeses a les empreses, comerços i famílies; per això li demanem a l’equip de govern que no mire cap a un altre costat i destine més mitjans materials i personals. És necessari coordinar-se amb policia nacional i guàrdia civil. Estem en moments molt complicats en els quals les famílies i les empreses estan travessant complicacions econòmiques i el que menys necessiten és aquesta sensació d’inseguretat i impotència. Finalment volem a més solidaritzar-nos amb els comerciants que els han patits aquests robatoris perquè és una sensació d’impunitat, de no poder fer res”.

WhatsApp Portal de Xàtiva