El PP demana mesures per a solucionar el problema del trànsit en Bixquert

Sanchis (PP): “És necessari que s'actue en l'entrada del camí la Fillola”

287

El PP ha demanat mesures concretes per a solucionar el problema del trànsit de Bixquert a causa del tall de la carretera CV-620. En el passat ple del mes d’abril, el Partit Popular ja va preguntar a l’equip de govern pels problemes que anaven a produir-se amb el tancament de la carretera, quan els veïns de Xàtiva començaren a desplaçar-se a les seues segones residències. Divendres passat en la comissió informativa de règim interior van reiterar aquesta petició.

Amb el tall de la CV-620, tot el trànsit s’està derivant pels camins de la Fillola i del Pont Sec principalment, augmentant de manera considerable el pas de cotxes i camions. Es tracta de camins veïnals que en algunes zones s’estrenyen de tal manera que únicament pot circular un vehicle, amb escàs manteniment, sense marques horitzontals senyalitzant els carrils, amb molt de pendent i corbes tancades que dificulten la visibilitat” han explicat des del Partit Popular.

Marcos Sanchis, ha demanat a l’equip de govern “que actue en l’accés del camí de la Fillola per a evitar possibles accidents. Concretament demanem que s’instal·len baranes i eixamplar el camí netejant el marge existent. Tenim un govern que improvisa i que va per darrere dels esdeveniments, aquestes actuacions s’haurien d’haver realitzat fa un mes, en previsió del problema. Estem davant camins amb escàs manteniment, que són estrets amb poca visibilitat, per la qual cosa cal netejar els màrgens i rebaixar-los. És necessària la responsabilitat dels conductors adaptant la velocitat en aquests camins, però és imprescindible que s’augmente la presència policial en les hores que més trànsit es concentra en la zona de Bixquert”.

Així mateix el regidor popular ha aprofitat per a exigir a l’equip de govern que “active l’elecció de l’alcalde pedani de Bixquert, quan passem a la fase 2, de tal manera que durant juny les persones interessades es puguen postular i al juliol realitzar les votacions. Portem quasi un any que van anunciar que s’elegiria un alcalde pedaní i fins i tot no s’ha materialitzat. Ara bé des del Partit Popular reiterem que els problemes de Bixquert se solucionaren quan l’ajuntament destine pressupost; un alcalde pedani sense pressupost serà un pegat.

WhatsApp Portal de Xàtiva