Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Concretament, amb motiu de la celebració del patró dels animals, sant Antoni Abat, des del Partit Popular es va entregar aliments per a animals a aquestes dues entitats de la nostra ciutat.

Marcos Sanchis, president local del PP, ha destacat que “és important col·laborar amb qui cuida i vetla pel benestar dels animals a la nostra ciutat. Aquests lliuraments d’aliments a CES Xàtiva i a SPAX són el nostre granet arena al gran esforç i treball que realitzen des d’aquestes entitats des de fa tant de temps; Per això des del Partit Popular volem felicitar i agrair a tots els voluntaris d’aquestes entitats que treballen de manera altruista a la nostra Ciutat”.

A banda, per als populars “resulta desconcertant que l’Ajuntament no aplique la bonificació del 50% de la taxa als firaires, tant d’atraccions mecàniques com de llocs de venda, quan es tracta d’una ordenança que està plenament vigent”. A més, afig Sanchis “d’una falta de consideració cap a un col·lectiu especialment colpejat per la pandèmia del Covid-19 perquè, no en va, després de molts anys omplint de vida i d’alegria els carrers de la nostra ciutat porten dues sense poder muntar a Xàtiva”. Sens dubte, conclou “mereixen un millor tracte per part de l’Ajuntament en línia amb el que s’ha fet amb el mercat ambulant o les terrasses de bars i restaurants de Xàtiva“.

WhatsApp Portal de Xàtiva