El PP de Xàtiva aposta per recuperar el conveni de col·laboració per a un control efectiu de les colònies felines

116

Solopizza Xàtiva

Centelys

  • El jutjat condemna al govern del Sr. Cerdà per la resolució il·legal del conveni amb les colònies felines.
  • Marcos Sanchis (PP): “recuperarem el conveni de col·laboració per a un control efectiu de les colònies felines”.

El jutjat contenciós administratiu núm. 3 de València ha declarat il·legal la resolució unilateral del conveni de col·laboració de l’ajuntament de Xàtiva amb “Una huella en el corazón”, per a la gestió de les colònies felines a la Ciutat de Xàtiva de l’any 2018.

«La sentència suposa una garrotada judicial per al govern del Sr. Cerdà en destapar i evidenciar el que des del PP denunciem, que la resolució unilateral era totalment injusta» han declarat els populars. El govern socialista va rescindir el conveni el gener passat de 2021 al·ludint a la falta de presentació de la memòria i el programa d’activitats de 2020. Segons recalca el magistrat, l’associació va presentar durant dos exercicis una memòria exhaustiva d’activitats i no es va aportar un pla anual separat, que no va ser mai requerit. La sentència prossegueix detallant que en el cas que s’entenguera per part de l’ajuntament que la memòria no cobria la necessitat d’aportació d’un pla d’actuació futura, havia d’haver-se convocat una comissió entre l’ajuntament i l’associació per a esmenar-lo, cosa que mai va ocórrer.

Marcos Sanchis ha declarat “és moment que l’Alcalde demane perdó a l’associació Una Petjada en el Cor, la resolució unilateral del conveni de gestió de les colònies felines va ser un capritx del Sr. Cerdà. Hem perdut 2 anys en què hem aprovat un pla buit, ens hem gastat 22.000 euros en menjadores i abeuradors que no s’usen, i no tenim voluntaris. Dos anys en què hem assistit al descontrol més absolut de les colònies felines. El Partit Popular advoca per asseure’s amb una Petjada en el Cor i CES colònies felines, que han demostrat àmpliament que poden controlar les colònies felines, i signar un conveni de col·laboració per al control de les colònies felines.”

WhatsApp Portal de Xàtiva