El Portal d’Ocupació de Xàtiva publica una nova oferta laboral d’especialista en qualitat tèxtil

El contracte és de sis mesos però amb possibilitat de tornar-se indefinit

1052

Solopizza Xàtiva

El Portal d’Ocupació de Xàtiva ha publicat una nova oferta de treball, en aquest cas d’especialista en qualitat tèxtilEs tracta d’una oferta a Xàtiva, en instal·lacions industrials, amb contracte de sis mesos però amb possibilitat de tornar-se indefinit i amb jornada completa.

Els horaris serien de 9 a 14 i de 15 a 18 hores, o de 8:30 a 13:30 i de 15 a 18 hores, sent l’horari d’estiu (juliol i agost) de 8 a 14 i de 15 a 17 hores. Les funcions correspondrien al departament de Planificació i Logísticagestió i seguiment de devolucions, relació amb el client, comunicació d’incidències o manteniment de base de dades, entre d’altres.

També es requereix una experiència prèvia de dos anys al sector i un coneixement mitjà d’anglès. Des de l’empresa es demanda capacitat d’organització, bona comunicació, disponibilitat horària i experiència.

Els interessats o les interessades en aquesta oferta o en descobrir la resta d’ofertes del Portal d’Ocupació poden accedir a la pàgina xativa.portalemp.com per obtenir més informació.

WhatsApp Portal de Xàtiva