El portal d’ocupació de Xàtiva publica dues noves ofertes laborals

Es demanda un assistent/a per a atenció al client i un mecànic/a de bicicletes per a una agència de viatges de cicloturisme a Ontinyent

171

El Porta d’Ocupació de l’Ajuntament de Xàtiva, Portalemp, ha anunciat dues noves ofertes de treball, ambdues per a la mateixa empresa ubicada a Ontinyent, una agència de viatges de clicloturisme. D’una banda es busca un assistent per a atenció al client, i d’altra banda un mecànic de bicicletes.

Respecte a l’oferta d’assistent per a atenció al client, es tracta d’un contracte a temps parcial, de més de sis mesos, amb una jornada laboral de 20 o 25 hores setmanals preferentment pels matins, i amb flexibilitat per a treballar cinc dies a la setmana de dilluns a diumenge. El salari estipulat és de 700-800 euros bruts i les tasques són el trasllat amb furgona d’equipatges entre hotels, la recepció de clients o tasques de neteja i recollida de bicicletes. Respecte a la zona de residència, l’empresa assegura que és convenient que el candidat o la candidata residisca com a màxim a 30 km de la localitat de treball, mentre que es requereixen coneixements de mecànica en reparació i ajustos de bicicletes i també un nivell alt d’anglès i carnet de conduir.

Pel que fa a l’oferta de mecànic/a de bicicletes, es tracta d’un contracte a temps parcial, d’entre 5 i 10 hores setmanals fins a final d’obra amb possibilitat de pròrroga, i amb necessària experiència prèvia valorant-se també coneixements d’idiomes, especialment anglès.

Els interessats en aquestes ofertes o en descobrir la resta d’ofertes del Portal d’Ocupació poden accedir a la pàgina per obtenir més informació.

WhatsApp Portal de Xàtiva