El portal d’ocupació de Xàtiva publica dues noves ofertes de treball

Es tracta d’una oferta de programador informàtic i altra de repassador/a de comandes en indústria

141

El Portal d’Ocupació de l’Ajuntament de Xàtiva, Portalemp, ha anunciat dues noves ofertes de treball, ambdues de jornada completa.

Pel que fa a l’oferta de Programador informàtic, que es demanda des de Xàtiva, està destinada a enginyers tècnics, perits i ajudants titulats tractant-se de tele-treball amb un dia a la setmana de reunió amb la resta de l’equip. L’horari de la jornada seria de 9 del matí a 18 de la vesprada i les funcions requerides són programació d’aplicacions informàtiques en temes de Data Analytics, Integració de dades o Orquestració de Processos, entre d’altres. Per a optar a aquest lloc és necessària una experiència prèvia de dos anys com a analistes, programadors i dissenyadors web i multimèdia, a més de tindre coneixement de JavaScript i necessitar un nivell mig d’anglès tant parlat com escrit, i un nivell alt en quant a la seua lectura.

L’altra oferta que s’ha sumat al Portalemp, en la que s’ofereixen dos llocs de treball, és la de repassador/a de comandes en indústria, sent valorable un certificat de discapacitat del 33%. El contracte tindrà una durada de 9 mesos a jornada completa i el lloc de treball seria la localitat d’Almussafes. Es tracta de torns rotatius, caps de setmana i festius segons quadrant, amb un salari entre els 12.600 i els 15.000 euros a l’any. Les funcions que es demanden són la revisió de fulls de comandes, la comprovació de la mercaderia que ix del magatzem, la revisió i creació de canvis de referències i el maneig de maquinària per tal de moure la mercaderia necessària. Es demanden, entre d’altres, un coneixement alt de ferramentes informàtiques, habilitats de gestió de magatzem, diploma de manipulador de carretó i disponibilitat per a treballar en fred i en les condicions indicades de torns rotatoris.

Els interessats en aquestes ofertes o en descobrir la resta d’ofertes del Portal d’Ocupació poden accedir a la pàgina https://xativa.portalemp.com per obtenir més informació.

WhatsApp Portal de Xàtiva