El Pavelló Municipal Ricardo Tormo de Canals acull la Lliga Autonòmica de Karate

36

Solopizza Xàtiva

El proper dissabte 2 d’octubre, des de les 10.00 hores del matí fins a les 21.00 hores de la vesprada, tindrà lloc al Pavelló Ricardo Tormo de Canals la 2a jornada de lliga autonòmica 2021 de cadete, junior i Sub-21 repartida en categories masculines i femenines en les modalitats de kata i kumite.

Aquesta jornada és de gran rellevància perquè és puntuable per al campionat. I açò s’ha comprovat per l’ampla participació que hi ha tingut amb un total de 169 competidors masculins i 132 competidores femenines.

Per la seua banda, el club de Karate de Canals comptarà amb diversos participants en la categoria de cadete i Sub-21. El director del club, José Mª Sancho, assenyalava que «Espanya és la potència mundial del karate i aquest esdeveniment és molt important perquè comptarà amb sis tatamis alhora». Així mateix, Pepe Carbonell, secretari del club, també destacava la importància d’aquest esport perquè »és una bona manera perquè tant xiquets com xiquetes desenvolupen les relacions socials, la motricitat i l’amistat».

La Regidoria d’Esports, de l’Ajuntament de Canals, aplaudeix que aquest esdeveniment esportiu es duga a terme a la població per la seua magnitud i importància que té dins del món del karate.

WhatsApp Portal de Xàtiva