El passat divendres es va celebrar a Ontinyent la primera edició del Festival ‘Fes la mona’

337

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

El passat divendres 14 d’abril va tindre lloc a Ontinyent la primera edició del Festival ‘Fes la mona‘, el nou festival d’humor organitzat per Sinergies Serveis Culturals i Producciones Mamarias per amenitzar les vacances de Pasqua a la localitat. L’organització qualificava la jornada d’èxit rotund després d’haver superat totes les expectatives amb prop d’un miler d’assistents als diversos espectacles previstos.

Ja pel matí unes quantes desenes de xiquets i xiquetes, acompanyats pels seus familiars, assistien al Teatre Echegaray per gaudir amb l’obra infantil ‘Flipomagia‘, una bona dosi de màgia i humor a càrrec de la companyia de teatre Martelache. Els trucs del mag Flipo, sempre amb la participació del públic, deixaren bocabadats als més menuts mentre omplien de riallades el lloc.

El plat fort vindria per la nit, quan l’Echegaray es va omplir de gom a gom amb dues sessions consecutives del nou show de Maria Juan i Eugeni Alemany. Més de 800 assistents van poder descobrir de primera mà el perquè del títol de l’espectacle conjunt dels dos humoristes: ‘No estem bé ‘. Humor desvergonyit i sense complexos en una obra amb què l’ontinyentina i el suecà sembraren el desordre en la sala i feren pixar-se de riure fins el més reservat. Amb un bon repertori de bromes, rifes i gags improvisats feren també partícip al públic de l’estrena d’un show que pretenen ara fer rodar pels principals teatres valencians.

Les persones o entitats interessades en tindre més informació sobre la contractació de ‘No estem bé ‘ podeu contactar a: contacte@sinergiesculturals.com

WhatsApp Portal de Xàtiva