Solopizza Xàtiva

Comunicat del Partit Popular Xàtiva:

El Partit Popular ha demanat per escrit a l’alcalde de la nostra ciutat que trasllade a la Conselleria la necessitat de modificar l’horari d’eixida dels menors de 13 anys. Hem de recordar que en la Fase 1 en la qual es troba l’àrea de Salut Xàtiva-Ontinyent, les franges horàries d’eixides es mantenen i les restriccions de 1 quilòmetre per als passejos amb xiquets també.

El passat cap de setmana a Xàtiva es van aconseguir els 27 graus, per això en la franja horària de 12 a 19 hores es fa bastant difícil eixir amb els més xicotets.

La normativa publicada en el BOE dissabte passat 9 de maig faculta a les CCAA a modificar les franges horàries perquè finalitzen fins 2 hores després, entre altres coses.

Segons ha manifestat Marcos Sanchis “li hem traslladat a la Conselleria de Sanitat a través de l’Alcalde la necessitat d’adaptar els horaris d’eixida amb els xiquets fins a les 21.00h; tothom sap que Xàtiva és una de les poblacions més caloroses, i hem de buscar uns horaris que ens asseguren una eixida saludable amb els xiquets; és una petició coherent que ens han fet arribar pares i mares. Entre les 12h i les 19.00h són les franges horàries en les quals més calor fa a la nostra Ciutat, per això pensem que la Conselleria escometrà aquests canvis perquè són per pur sentit comú“.

Així mateix des del grup municipal popular han “demanat responsabilitat a tots, perquè això no ha finalitzat i fins i tot continua morint més de 100 persones al dia al nostre país, persones amb nom i cognoms, amb família, amb projectes de vida truncats, i com a societat no ho podem oblidar“.

WhatsApp Portal de Xàtiva