Solopizza Xàtiva

El PP de Xàtiva ha denunciat que des del passat dia 19 d’agost, a la porta del centre de recepció de visitants de la Font del Lleó, “el govern socialista té penjat un cartell en el qual informa als turistes que ens visiten que el tren turístic està fora de servei per reparacions, sense donar cap altra alternativa per a accedir al castell de Xàtiva“.

Marcos Sanchis, regidor del grup municipal popular ha qualificat aquest fet com “una nova pífia de l’equip de govern en matèria turística”. Segons Sanchis “el govern socialista està donant dades estadístiques de visitants al castell i s’oblida que el castell necessita que s’arreglen i es netegen les seues muralles“. Per als populars “és molt penós veure que tenim aturat en l’estació d’autobusos el trenet, sense donar més explicació que un cartell penjat en l’oficina de turisme“. Per això des del partit popular pensen que si Xàtiva vol ser un referent turístic de qualitat, cal donar majors serveis als turistes. “Desgraciadament el govern socialista no veu més enllà i pretén tapar amb propaganda la seua mala gestió” han explicat.

El regidor popular Marcos Sanchis reclama a l’alcalde que “explique què passa amb el tren turístic, el qual fa més de dues setmanes que no està en funcionament i perquè no posa en marxa cap bus alternatiu perquè els turistes puguen arribar al castell de la nostra ciutat”. Segons expliquen des del Partit Popular, el contracte estableix que en cas que no funciones el tren turístic es posarà un vehicle de substitució tipus “microbús” de 20 places mínim, que permeta prestar els Serveis amb normalitat davant qualsevol operació de manteniment preventiu, avaria o sinistre que haja d’efectuar-se al tren turístic.

Els populars han conclòs que “tenim una de les ciutats més boniques d’Espanya, però lamentablement tenim els pitjors gestors turístics en el pitjor moment“.

WhatsApp Portal de Xàtiva