El Pacte Costera – Canal organitza una jornada informativa sobre les novetats en la cotització d’autònoms

Aquesta jornada, que es realitzarà dilluns que ve 13 de febrer en el saló de plenaris de la Mancomunitat La Costera-Canal, comptarà amb la presència de dos experts en els àmbits d'actuació de la AEAT i la TGSS.

48

Solopizza Xàtiva

Centelys

Amb l’entrada en vigor el passat 01.01.23 del Reial decret llei 13/2022, de 26 de juliol, pel qual s’estableix un nou sistema de cotització per als treballadors per compte propi o autònoms i es millora la protecció per cessament d’activitat, l’àrea empresarial del Pacte ha organitzat, en col·laboració amb la Tresoreria de la Seguretat Social i de l’Agència Tributària, una conferència divulgativa sobre el nou sistema de cotització dels treballadors autònoms (RETA).

La xarrada, destinada a la comunitat que conforma l’àrea laboral del territori, pretén resoldre els dubtes generats sobre aquest tema per part dels professionals en la matèria.
Per a això, s’ha sol·licitat a les Administracions Públiques implicades, la seua participació en aquesta sessió amb la finalitat d’aclarir algunes qüestions que despatxos professionals, assessories i gestories necessiten conéixer de primera mà.

PROGRAMACIÓ

10.20 h Obertura.
10.40 h Presentació de l’acte.
10.45 h Exposició del codi de bones pràctiques AEAT.
Ponent: José Ramón Girbés. Administrador de l’Agència Tributària de Xàtiva.
11.00 h Exposició del nou sistema de cotització per a persones treballadores per compte propi.
Ponent: Alberto de la Font. Director d’Administració en la TGSS.
13.00 h Roda de preguntes.
14.00 h Tancament.

Cal recordar que aquesta actuació forma part del projecte experimental “Treballem a La Costera-Canal” subvencionat per Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social dins del programa #AvalemTerritori.

WhatsApp Portal de Xàtiva