El nou servei de bus urbà de Xàtiva ja està en marxa

S’amplien a 15 les parades del servei regular i també hi ha un servei al Centre Comercial i les zones comercials i esportives els caps de setmana de vesprada

580

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Amb l’inici del mes de juny ha començat el servei del nou contracte de bus urbà, el qual amplia el nombre de parades i habilita una nova línia cap a les zones comercials dels polígons industrials durant els caps de setmana.

El servei regular, que es presta durant els matins de dilluns a divendres, compta amb una quinzena de parades i arribada a l’Hospital Lluís Alcanyís. El servei s’inicia a les 7:30 hores des del carrer Cosmògraf Ramírez i finalitza a l’Hospital Lluís Alcanyís a les 15:18 hores, realitzant un total de 15 voltes amb un recorregut circular de 8,89 kilòmetres. La ruta és la següent: Cosmògraf Ramírez 14, Acadèmic Maravall – Avda. Murta, Maulets – Plaça País Valencià, Pare Claret – Pintor Guiteras, Estació Renfe, Centre de Salut de Xàtiva, Professor Sanchis Guarner 5, Plaça Xerea (nova), CEIP Martínez Bellver (nova), Centre d’Especialitats de l’Espanyoleto, Albereda Jaume I 18, Font del Lleó, Avda. Selgas 2, Avda. La Ribera 2 i Hospital Lluís Alcanyís. La freqüència de pas serà d’entre 26 i 45 minuts, dependent de l’hora de la ruta i de l’adaptació de l’horari als torns de l’hospital.

A més a més, des d’ara també s’ha habilitat una segona línia de bus que prestarà servei els divendres, dissabtes i vespres de festius en horari de vesprada, la qual permetrà aplegar fins a les principals àrees comercials i esportives situades als polígons industrials. El seu recorregut s’inicia a l’Albereda Jaume I i aplega fins al Centre Comercial Plaza Mayor connectant al llarg del seu recorregut altres àrees com el Poliesportiu Les Pereres, l’skatepark o el Family Cash. El servei s’iniciarà a les 16 hores i finalitzarà al voltant de les 22 hores, realitzant el recorregut 11 vegades al dia amb una durada d’uns 30 minuts per viatge d’anada i tornada.

Cal recordar que el preu dels bitllets s’ha reduït un 30%, amb un cost actual de 1 euro per viatge, mentre que el bitllet de les persones jubilades serà de 0,85 cèntims i l’abonament de 10 viatges costarà 8,5 euros. El servei és gratuït per als xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys.

Continua el bus al Castell diumenges i festius

El servei també aglutina el bus llançadora que connecta el Castell amb la Plaça de l’Espanyoleto els diumenges i festius des de les 10 fins a les 15 hores i des de les 16h fins a l’hora de tancament del Castell de Xàtiva. La freqüència serà d’uns 20 minuts i es realitzarà una parada a l’altura de l’ermita de Sant Josep a sol·licitud del passatger/a.

WhatsApp Portal de Xàtiva