Solopizza Xàtiva

El Punt de Trobada Familiar de Xàtiva començarà aquest cap de setmana a rebre els seus primers usuaris, després d’haver adequat les instal·lacions i de rebre el personal encarregat del servei per part de la Generalitat Valenciana.

Aquest Punt de Trobada es troba ubicat a les instal·lacions del Centre Social La Placeta i de l’Espai JOC, i està operatiu des d’inicis del mes d’agost amb previsió de treballar a ple rendiment a partir de setembre, tot i que aquest diumenge 15 d’agost faran ús del servei els primers usuaris.

La plantilla d’aquest nou servei ubicat a Xàtiva està composta per personal aportat des de la Generalitat Valenciana i que consta de: dos psicòlogues, una tècnica en integració social, una auxiliar administrativa, una educadora i un lletrat, a més d’una treballadora social i una tècnica superior en promoció d’igualtat de gènere a mitja jornada.

Aquest Punt de trobada proporciona als xiquets i xiquetes un ambient normalitzat, agradable i còmode, i compta amb una sala amable, dues sala d’espera (amb accés des del JOC i des de la Placeta), recepció, un parell de despatxos, una sala polivalent, dos banys accessibles i amb canviador i una cuina.

«Aquest és un espai fruït de la col·laboració entre la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat i l’Ajuntament de Xàtiva», ha manifestat la regidora de Benestar Social Xelo Angulo, qui ha incidit en que «hem dotat l’espai de les millors condicions per a que els menuts estiguen en un ambient amable, normalitzat i còmode, atès per nous professionals que se sumen a l’equip de Benestar Social de Xàtiva. Aquest era un recurs molt necessari per a la nostra ciutat que per fi s’ha fet realitat».

Els Punts de Trobada són espais en els quals es garanteix el dret dels xiquets i xiquetes i dels adolescents a mantindre el contacte amb els seus progenitors, així com complir el règim de visites establit per mandat judicial i facilitar la possibilitat d’arribar a acords encaminats a la resolució de conflictes.

L’horari del Punt de Trobada Familiar de Xàtiva, enclavat en el grup 2 i que dóna servei a tota la comarca i les comarques veïnes, serà de dimarts a divendres de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, dissabtes de 9 a 15 hores i diumenges de 17 a 21 hores.

WhatsApp Portal de Xàtiva