Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Un planter que manté varis jugadors de categoria mini, i on Miguel Malik repeteix de la temporada anterior. Per tant ens trobem amb un equip candidat a competir en el torneig del Genovés i com no, un aspirant a la lluita per les primeres posicions al campionat d’Espanya.
Jugadors com el propi Malik, Iker Montero, Gerard Bosch, Ruben de Celis o Guillem Vázquez lluitaran per un torneig i poder tornar a guanyar el títol que tantes vegades han aconseguit.

Sempre és un encert ,i una garantia d’alt nivell de bàsquet, comptar amb la presència del Joventut al Torneig del Genovés, tan sols s’ha de pegar una ullada als jugadors que han debutat en ACB i que han eixit de cantera d’aquest club: Albert Ventura, Guillem Vives,Josep Franch, Pere Tomàs, Nacho Nogués, Alberto Abalde, Ferran Bassas, Albert Homs, Joan Tomàs, Nacho LLovet, Àlex Barrera, Neno Dimitrijevic, Joel Parra, Pol Molins, Pep Busquets formen o han format part del primer equip, i tots ells han estat als diferents tornejos del Genovés, molts d’ells tant en categoria aleví com en categoria cadet. Aquest fet ens dona a entendre que ens trobem amb un club que aposta exclusivament per la pedrera. I no tan sols en quan a jugadors, si peguem ullada dels entrenadors que han eixit d’aquest club també podrem comprovar el gran nombre de directors d’equip que hi ha repartits per tot arreu.

Clar exemple és el que a hores d’ara és l’ entrenador de l’equip ACB del Joventut, Carles Duran, el qual va estar a dos tornejos del Genovés amb l’equip badaloní. Marc Calderon, Paco Redondo, Joan Rallo, Pau Del Tio, Lluís Riera i com no Dani Miret, el qual l’any passat va a realitzar una excel·lent temporada amb l’equip júnior de la Penya que va anar de menys amés, aconseguint el prestigiós torneig de l’eurolliga. Aquest any repeteix a la banqueta en David Jimeno, un excel·lent entrenador en categories de formació i un gran amic del club. Des del CB Genovés es comentava que “David Jimeno ja és un més de la família del CB Genovés.

És un referent en les categories de formació. Un dels entrenadors que porta l’aprenentage dels jugadores més enllà de l’ensenyament del propi esport. És l’única persona que a hores d’ara pot presumir junt a Joan Moscardó i Antoni Soler de participar als tornejos del Genovés tant coma jugador i com a entrenador. Ho ha fet com a jugador cadet, com a entrenador de l’equip aleví i com a entrenador cadet. Pensem que és un privilegi comptar amb ell. Un gran entrenador, una gran persona i un gran amic”.

De segur que en anys posteriors alguns dels jugadors, que aquest any presenten per participar en el torneig del Genovés, formaran part del primer equip en properes temporades.

Des del Club Bàsquet Genovés es vol fer una crida a tots els que estimen el bàsquet de formació per a assistir al Genovés i poder veure un Club que aposta per formar jugadors de qualitat i que des del primer torneig que es va organitzar en categoria aleví allà pel 2003, sempre ens ha aportat un bàsquet de qualitat.

Els dies 22, 23 i 24 de febrer són les dates marcades per a veure jugar al Joventut de Badalona al Pavelló del Genovés

WhatsApp Portal de Xàtiva