El JOC Social presenta la seua programació per als mesos d’abril, maig i juny

La instal·lació romandrà oberta de dilluns a dijous de 16 a 20 hores i es realitzaran activitats mediambientals, de construcció, gastronòmiques i tornejos

84

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva ha donat a conèixer la programació social del JOC per al trimestre comprés entre abril i juny del present any. Les activitats són gratuïtes i estan dirigides a la població juvenil entre 6 i 17 anys.

La instal·lació romandrà oberta de dilluns a dijous, en horari de 16 a 20 hores, per tal de donar servei d’activitat lliure i oferir noves propostes trimestrals amb tallers i tornejos. Els dilluns s’oferiran activitats d’art mediambiental, els dimarts gastronomia, els dimecres tornejos i els dijous activitats de construcció.

Entre les activitats d’art mediambiental que es podran gaudir es troben xerrades sobre el medi ambient o sobre la importància de reciclar i treball amb materials com ara paper, plàstic, cartó, suro o creïlla. D’altra banda, en l’apartat gastronòmic destaquen l’elaboració de cupcakes, brotxetes de fruita, torta de xocolate, granissats de sabors, sàndwich fit, torta de galetes, creïlles fregides saludables, tortites, macedònia, pizza, crepes, xurros i galetes.

Pel que fa als tornejos, aquests mesos es podrà jugar a jocs com ara el Uno, futbolí, Mario Party, Parxís, Virus, FIFA, Jungle, Ping-pong, Dobble, Billar, Fallera Calavera, Tabí i Just Dance; mentre que les activitats de construcció se centraran en realitzar creacions amb plastilina, palets, espaguetis o escuradents.

WhatsApp Portal de Xàtiva