Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

La 26 edició del Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida compta enguany amb 35 originals aspirants, una xifra rècord en la trajectòria del concurs literari que enguany celebra una edició singular deguda a la situació social i sanitària que patim.

Del total d’obres presentades, 11 d’elles ho han fet utilitzant un pseudònim, 19 obres han estat presentades per homes i 3 originals són presentats per dones, a més de 2 obres escrites a quatre mans. Pel que fa a la seua procedència, 16 obres venen de comarques valencianes; 16 més tenen la seua procedència en terres catalanes, a més d’una obra arribada des de les Illes Balears, una obra procedent del EE.UU. i una altra del Regne Unit.

Els membres del jurat, que per primera vegada és de vinculació totalment valldalbaidina, estan fent les seues deliberacions telemàticament, davant la complexitat de fer reunions presencials, i les seus valoracions es faran públiques en breu. Els encarregats de seleccionar les millor obres presentades en la present edició són Josep Manel Andrés, en representació de l’IEVA i de la COVALBA; Emili Casanova, acadèmic i representant de l’AVL; Josep Penadés, guanyador de la 25a edició; Paula Soriano, persona vinculada a l’edició literària i representant de Bromera i l’investigador i historiador Antonio Calzado, que presideix el jurat per delegació del president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

Pel que fa al lliurament del premi, l’entitat comarcal convocant, i degut a la situació excepcional que estem travessant, està valorant la celebració i atenent a la situació sanitària i a les mesures de seguretat que s’ha de prendre, celebrarà en breu, un acte informatiu per donar a conèixer l’obra guanyadora de la present edició, anul·lant la tradicional gala eròtica literària que li donava a la convocatòria un punt ben atractiu.

Vicent Gomar, president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida ha manifestat què, la voluntat de la Junta de Govern que presideix, reiterant la voluntat de suport al premi, que ja va fer palesa retornant la seua periodicitat anual, ha volgut mantindre la present edició, ajustant les actuacions a les indicacions sanitàries.

Per la seua part en conseller de Cultura, Federico Vidal ha incidit en la vitalitat de la convocatòria què, després de més d’un quart de segle de convocatòries, continua augmentant el seu interès entre el món literari de dins i fora de les nostres comarques.

WhatsApp Portal de Xàtiva