El Grup de Danses Socarrel de Xàtiva celebra el seu cinquè aniversari amb una vetlada especial

175

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El proper divendres 5 de juliol, el Grup de Danses Socarrel de Xàtiva conclourà el present curs i donarà inici als actes de celebració del cinquè aniversari de la fundació del grup amb una vetlada plena de dansa i música tradicional.

L’esdeveniment començarà a les 20.00 hores amb una actuació del grup a la Plaça de la Trinitat, dins de la Campanya «València és música» de la Diputació de València i amb la col·laboració de l’Excel·lentíssim Ajuntament de Xàtiva.

Després de l’actuació, els assistents podran gaudir d’un sopar a la fresca a la Plaça Santa Ana. Per participar en el sopar, es pot adquirir un tiquet al preu de 6 euros posant-se en contacte amb el grup a través del número de telèfon 658 14 14 44. Tota la informació està disponible en el cartell adjunt.

A continuació, tindrà lloc una nova edició de «Balls a la Fresca», un sarau popular on es podran veure diferents balls tradicionals de la nostra comunitat. Aquest acte també compta amb la col·laboració de l’Excel·lentíssim Ajuntament de Xàtiva.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el Grup de Danses Socarrel.

WhatsApp Portal de Xàtiva