EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La regidora de Gran Teatre Maria Beltrán ha presentat aquest matí la programació teatral de la temporada nadalenca, la qual comptarà amb teatre familiar, humor, música i l’afiançament del concert d’any nou.

Destaca l’actuació de les artistes Aitana i Paula Echeberria, més conegudes com a les «Twin Melody», col·laboradores del programa televisiu «El Hormiguero» i amb més de 17 milions de seguidors a xarxes socials com ara Tik-Tok. L’actuació a Xàtiva, prevista per al 27 de desembre a les 20:30 hores, serà l’inici de la gira de presentació per tota Espanya del seu primer disc. «Aquest show serà una mescla de cançons i de versions, amb les quals interactuaran en dire cte a través de les xarxes, però a més cal destacar que les bessones gravaran a Xàtiva en espais de la nostra ciutat, que potencialment arribaran tots els seus seguidors», ha indicat la regidora de Gran Teatre María Beltrán, qui ha recalcat que «aquesta actuació està dirigida a públic més jove, que de normal sempre es queda de banda a l’hora de programar espectacles. És important que aquest grup de públic comence a formar part també del Gran Teatre de Xàtiva».

El dijous 30 de desembre serà el torn de l’humorista Edu Soto, qui portarà a Xàtiva el seu monòleg «Más vale solo que ciento volando» (no recomanat per a menors de 14 anys), amb el qual l’artista interactuarà amb el públic.

D’altra banda, es donarà inici a l’any 2022 amb el Concert d’Any Nou, que en aquesta ocasió correrà a càrrec de l’Orquesta Sinfónica del Mediterráneo, dirigida per Juan Antonio Ramírez, i amb un programa dividit en dues parts amb una durada d’uns 80 minuts. «Aquest és el concert més popular de l’any, i aquest any tenim la sort de tornar-lo a gaudir a Xàtiva», ha indicat Beltrán, qui ha remarcat que «hi haurà sorpreses» ja que l’orquestra compleix en 2022 el seu XXX aniversari.

El teatre familiar serà protagonista el diumenge 26 de desembre a les 18 hores, amb l’espectacle en valencià «La clau màgica», mentre que el diumenge 2 de gener a les 18 hores serà el torn de «Sherlock Holmes y el cuadro mágico», ambdues de Trencadís Produccions. El dimarts 4 de gener a les 18 hores el Gran Teatre acollirà el teatre-musical «Amic Frankie».

Les entrades per als espectacles, que oscil·len dels 5 als 15 euros, es podran adquirir a partir del dia 1 de desembre a través de la pàgina web del Gran Teatre, d’Instanticket o de forma presencial a la Casa de la Joventut (de 12 a 14h en dies laborables) o a les taquilles del Gran Teatre

«Crec que presentem una programació molt completa i per a tots els públics, amb totes les vessants artístiques representades», ha manifestat la regidora Maria Beltrán, qui ha recordat que encara estan disponibles les entrades per al ballet clàssic «El cascanueces» de Tchaikovsky, representat pel Ballet Estatal de Georgia, i que tindrà lloc el proper dimecres 15 de desembre a les 20:30 hores.

La programació es completarà el 17 de desembre a les 22 hores amb la presentació dels representants i corts d’honor de l’associació Fallers Pel Món (on també s’anunciarà la ciutat on es cremarà la falla en 2022) i amb el Festival de Nadal de la Societat Musical La Primitiva Setabense que tindrà lloc el diumenge 19 de desembre a les 18 hores. El dimarts 21 de desembre a les 18 hores se celebrarà el Concert de Nadal del Conservatori de Música Lluís Milan de Xàtiva, el qual tindrà un preu de 5 euros que es destinaran a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

WhatsApp Portal de Xàtiva