Solopizza Xàtiva

Centelys

El Gran Teatre de Xàtiva albergarà aquest divendres 16 de desembre (21h) la representació de l’obra «Los pazos de Ulloa», d’Emilia Pardo Bazán.

Aquesta versió teatral, adaptada per Eduardo Galán i dirigida per Helena Pimenta, és un al·legat contra la violència i la crueltat, centrant-se en l’enfrontament entre el desig, la passió i l’amor, la violència rural del món caciquil i la cortesia i les bones maneres de la ciutat de Santiago de Compostel·la. Per l’obra desfilaran un cacic, un cura amb passions contingudes o una dona enamorada entre d’altres.

La trama parla de Don Julián, un capellà tímid i apocat, criat -al ser fill de la serventa de la casa- en el si de la família del senyor de La Lage a Santiago, qui arriba als Pazos de Ulloa per a posar-se al servei del marqués de Ulloa, don Pedro Moscoso. Allí es troba amb una situació terrorífica: la crueltat de don Pedro i del seu capatàs, Primitiu; amb Perucho, el xiquet de cinc anys fill de la criada Sabela i del propi do Pedro a qui donen a beure vi fins a emborratxar-lo…

L’elenc de l’obra està conformat per Diana Palazón, Marcial Álvarez, Pere Ponce, Francesc Galcerán, Esther Isla i David Huertas.

Les entrades tenen un preu de 15 euros (12 euros amb descomptes) i es poden comprar a través de la web del Gran Teatre de Xàtiva, o bé demà i divendres de 12 a 14 hores o des de dues hores abans de la funció a les taquilles del Gran Teatre.

WhatsApp Portal de Xàtiva