El Genovés tornarà a ser la seu del campus Maria Pina

444

Serà la cinquena edició d’un campus ja consolidat

Una nova edició del campus Maria Pina que des de fa uns anys es va celebrant al Genovés començarà el proper dilluns dia 25 de juny i acabarà el 13 de juliol. Un campus que es dividirà en dos torns, un dirigit al minibàsquet i un altre al bàsquet més adult. Un campus que va siguent un referent i prova d’això és el ritme d’inscripcions que presenta. Un campus d’àmbit estatal, que porta al Genovés jugadores i jugadors de tots els indrets de la península, i amb una finalitat, aprendre en valors mitjançant l’esport del bàsquet.

Maria Pina en declaracions als mitjans de comunicació i després d’anunciar la nova edició d’aquest campus comentava que “Ara ens queda el millor, gaudir de l’energia i il·lusió d’aquestos xiquets i xiquetes i ensenyar-los tot el treball que durant molt de temps hem preparat. Al mateix temps també vull agrair la fidelitat de tantes famílies que ens trien per a que aquestos jugadors i jugadores cresquen”

Per la seua part, el C.B. Genovés comentava que “per a nosaltres com a club és un luxe poder comptar al nostre poble amb una activitat com aquesta i més si ve de la mà de Maria Pina, que si ve a nivell esportiu no hi ha suficients qualificatius, a nivell personal ens trobem amb una de les persones que més estima el bàsquet de formació, però sobretot la forma d’estimar-lo. No tenim suficients paraules per agrair-li a Maria el que decidesca fer el seu campus al nostre poble. És una de les persones que tenim la sort de trobar en el camí i de la qual hem d’aprendre. Ofereix bàsquet de qualitat, bàsquet de formatiu, bàsquet inclusiu, però sobretot educació. El Genovés té l’oportunitat de comptar amb un campus, gestionat per una de les millors jugadores estatals de bàsquet però sobretot per una gran persona. I enguany si cap més una jugadora referent en el bàsquet valencià”