Una nova edició del campus Maria Pina que des de fa 6 uns anys es va celebrant al Genovés començarà el proper dilluns dia 24 de juny i acabarà el 12 de juliol. Un campus que es dividirà en dos torns, un dirigit al minibàsquet i un altre al bàsquet més adult. Un campus que va siguent un referent i prova d’això ha estat el ritme d’inscripcions des de que es va obrir la opció de poder participar en aquesta nova edició. Un campus d’àmbit estatal, que porta al Genovés jugadores i jugadors de tots els indrets de la península, i amb una finalitat, aprendre en valors mitjançant l’esport del bàsquet.

El campus es presentarà el proper diumenge a les 12 del mig dia al Museu de la Pilota del Genovés i estarà a càrrec d’un dels responsables del Campus i de l’alcalde del Genovés Pere Revert. En el mateix acte també es farà la presentació de les samarretes que totes i tots els participants utilitzaran per als entrenaments diaris. Un acte que és el punt de partida per a una edició diferent, un campus que porta el nom d’una jugadora que estarà competint amb la selecció espanyola per l’Eurobàsquet.

Maria Pina en declaracions als mitjans de comunicació i després d’anunciar la nova edició d’aquest campus comentava que “Ara ens queda el millor, gaudir de l’energia i il·lusió d’aquestos xiquets i xiquetes i ensenyar-los tot el treball que durant molt de temps hem preparat. Al mateix temps també vull agrair la fidelitat de tantes famílies que ens trien per a que aquestos jugadors i jugadores cresquen”.