Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Aquest proper dissabte 27 de juliol dins de la programació del festival Nits al Castell Manel Fuentes en conjunt amb la seua banda The Spring’s Team realitzarà una actuació tribut al cantant internacional Bruce Springsteen.

El prestigiós i carismàtic presentador de televisió segueix la gira que el porta per tota Espanya en un sentit homenatge a un dels cantats referents en el panorama internacional, al qual Fuentes imitava i idolatrava des de ben xicotet.

El cantant, a les seues estones lliures que no són moltes, treballa en la música com «una de les coses més fonamentals de la vida» juntament amb la seua banda The Spring’s Team, on recorren les ciutats d’Espanya per tal de fer gaudir al públic i passar una bona estona.

Amb més de 30 any a l’esquena, la banda es manté en plena forma, oferint un directe enèrgic i molt expressiu on intenten tractar l’essència dels concerts d’un dels cantants més icònics de la ciutat de New Jersey. Fuentes, acompanyat de 8 músics professionals fan un llarg recorregut de més d’hora i mitja pels principals èxits del cantant estatunidenc, tocant els temes referència per qualsevol aficionat a Bruce Springsteen.

Una oportunitat única per tal de veure un show magnífic de la mà d’un dels personatges estrelLa del entreteniment al nostre país. Així mateix, tal i com marca la normativa, es reservaran un 5% de les entrades per a la venda en taquilla, estant a la venda en el castell a partir de les 10 hores del mateix dissabte de l’espectacle i fins que s’esgoten.

WhatsApp Portal de Xàtiva