Solopizza Xàtiva

Els organitzadors del festival d’humor “Fes la mona”, que se celebrarà el pròxim divendres 14 d’abril al Teatre Echegaray d’Ontinyent, han anunciat la programació d’una segona sessió de l’espectacle “No estem bé”, protagonitzat pels còmics Eugeni Alemany i Maria Juan.

La decisió ha vingut motivada després que a dues setmanes del festival s’hagen esgotat pràcticament totes les entrades per a la sessió de les 22 hores. Davant la gran expectació creada, els dos humoristes valencians han valorat molt positivament tan bona acollida i oferiran altra sessió el mateix dia a les 20 hores. Serà la primera vegada, i per partida doble, que podrem vore a Eugeni i Maria junts en un espectacle que també inclourà improvisació, rifes i altres sorpreses al més pur estil cabareter.

Per altre costat, l’organització també ha anunciat la convocatòria d’una reunió informativa per a tots aquells interessats en participar en el curs de monòlegs que correrà a càrrec del guionista Rafa Ferrero. La reunió tindrà lloc el pròxim dimarts 11 d’abril a les 20h en la Casa de Cultura d’Ontinyent (Maians, 26) i servirà per resoldre dubtes, organitzar el grup d’alumnes i decidir l’horari en què s’impartiran les classes.

El curs en sí té un preu de 100 euros i una durada de dos mesos, amb una classe setmanal de tres hores (24 hores presencials en total) i el seguiment on-line dels projectes. Cada alumne treballarà en l’escriptura i posada en peu d’un monòleg d’aproximadament cinc minuts i tots aquells que vulguen podran defendre el seu text davant del públic a un pub de la ciutat en una última classe oberta. Les inscripcions s’han de fer a: monolegsfeslamona@gmail.com

Màgia i humor per als més menuts

El “Fes la mona” també comptarà amb un espectacle per als més menuts: “FlipoMagia”. A les 11:30 hores del dia 14 arribarà al Teatre Echegaray Flipo, l’ajudant del gran màgic Fetuchini, per mostrar els seus trucs de clown i d’il·lusionisme còmic. Una obra en què serà complicat distingir on acaba la màgia i comença el riure, i de la qual podrà gaudir gent de totes les edats.

Tant les entrades per a “No estem bé” (10 euros anticipada i 12 taquilla) com per a “FlipoMagia” (5 euros) es poden adquirir on-line a: www.caixaontinyent.es

El festival està organitzat per Sinergies Serveis Culturals i Producciones Mamarias amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent.

WhatsApp Portal de Xàtiva