Solopizza Xàtiva

El diputat d’Hisenda i Innovació de la Diputació de València, Vicent Mascarell, ha visitat aquest matí les oficines de Gestió Tributària de l’ens provincial a Xàtiva. Es tracta d’una de les primeres visites que realitza al territori com a nou diputat, amb l’objectiu de conèixer de primera mà els serveis que està oferint la Diputació, concretament a la comarca de la Costera i a la ciutat de Xàtiva.

«Mantenim un dels serveis essencials com és la recaptació dels recursos per tal d’ajudar als ajuntaments a arreplegar els recursos econòmics, que són els que finalment ens possibiliten poder fer polítiques per als ciutadans», ha explicat Mascarell, qui ha afegit que ciutats com Xàtiva «esdevenen essencials per a la tasca de l’Administració Provincial».

Segons Mascarell, la Diputació es troba en una fase de renovació i millora de les oficines, incorporant les noves tecnologies als serveis oferits. «Som conscients de que devem estar al territori i mantenir el contacte amb els ciutadans, però també hem d’anar incorporant nous elements de modernització que facen els tràmits més fàcils i àgils per a ells».

La Diputació va a entrar a més en una renovació per tal de facilitar els recursos públics per als Ajuntaments, agilitzant la burocràcia i facilitant les subvencions per a donar una major autonomia als Ajuntaments. «Xàtiva, a l’igual que la resta de pobles de la comarca, deuen ser autosuficients per tal de gestionar els recursos propis i els que se’ls puguen derivar. I anem cap a eixa línia de descentralització i de donar una major autonomia per a que la decisió recaiga sobre els propis ajuntaments», ha incidit Mascarell.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha agraït per la seua part la visita del diputat provincial a Xàtiva, a una oficina «fonamental per a la ciutat ja que el Servei de Recaptació de l’Ajuntament de Xàtiva està delegat en la Diputació de València, treballant de forma eficaç amb la intenció de consolidar els canvis i els aspectes a millorar». Cerdà ha afirmat que des de l’ens provincial es busca «treballar colze a colze amb els ajuntaments per conèixer la seua realitat i ajustar-se a les seues necessitats».

La visita a les instal·lacions de l’Oficina Tributària de la Diputació de València a Xàtiva ha continuat amb una reunió entre el Diputat Vicent Mascarell, l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, i el regidor d’Hisenda de Xàtiva Ignacio Reig.

WhatsApp Portal de Xàtiva