El dijous es celebrarà a Xàtiva un encontre provincial de proves adaptades

355

El centre ocupacional La Costera de Xàtiva organitza aquest encontre per a persones amb diversitat funcional

Xàtiva acollirà el proper dijous 19 de gener un encontre de provincial de Proves Adaptades per a Persones amb Diversitat Funcional. Un encontre que s’iniciarà a les 11 del matí i on participaran esportistes de tota la província de València. Aiora, Requena, Ontinyent, Enguera, Castelló… seran algunes de les poblacions que es desplaçaran a la capital de la Costera per participar en aquesta competició esportiva. Competició que es caracteritza per realitzar varies proves d’habilitat i on els esportistes, mostren les seues capacitats motrius La competició es dividirà en dos tipus de proves, unes que s’anomenen motrius i d’altres esportives. La diferència entre elles està en el grau de dificultat a l’hora d’executar-les.

Per a aquest encontre, el centre ocupacional La Costera de Xàtiva, organitzador de la competició, comptarà amb un nombrós grup de voluntariat de l’IES Dr Simarro de Xàtiva, el qual sempre ha estat dispost a qualsevol iniciativa que ha plantejat el centre ocupacional de Xàtiva.

Proper dijous, des de les 11 del matí fins les 13.30 del mig dia, el Pavelló Francisco Ballester de Xàtiva albergarà aquest encontre organitzat pel Centre Ocupacional La Costera.

WhatsApp Portal de Xàtiva