El dibuix realitzat per Leone il·lustrarà la felicitació oficial del Departament de Salut

424

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

El dibuix realitzat per Leone P. S de 7 anys d’edat i que és pacient de l’Hospital de Dia de Xàtiva ha estat seleccionat enguany per a la felicitació oficial del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent.

El Departament de Salut ha fet una tria entre els treballs dels més menuts ingressats o que estan en tractament als nostres hospitals i per tal d’ampliar la participació ha fet una crida a les escoles dels centres d’educació especial de Xàtiva i Ontinyent així com del Centre Rural Agrupat de Sempere com a població més menuda de l’àrea sanitària.

Així s’han arreplegat més de 80 dibuixos nadalencs d’uns altres tants xiquets i xiquetes d’entre els quals s’ha seleccionat un per a la felicitació oficial.

La resta de dibuixos quedaran exposats en murals mòbils en l’entrada de l’Hospital Lluís Alcanyis de Xàtiva però donada la situació epidèmica que restringeix l’accés a aquesta Institució sanitària només a malalts publicarà tots els treballs realitzats al seu perfil de tuitter durant tot el període nadalenc de forma que queden per a sempre formant part d’aquell treball comú d’un bon grapat de xiquetes i xiquets del nostre entorn que hi han volgut contribuir a fer un Nadal més bonic malgrat la pandèmia.

WhatsApp Portal de Xàtiva