El CTP Camp Bixquert-Xàtiva ja es prepara per acollir la quarta parada del III Circuit Intercomarcal de Màdel

Xàtiva acollirà per primera vegada el Circuit Intercomarcal de Màdel

76

Després del seu pas per Miramar, estem arribant a l’equador del III Circuit Intercomarcal de Màdel, que viatjarà cap a Xàtiva, on el Club de Tenis-Pàdel Camp Bixquert ja es prepara per a acollir la quarta parada del Circuit, la qual promet ser igual o més emocionant que els anteriors tornejos.

Aquesta serà la primera ocasió que el màdel arriba a la capital de la Costera, però sent una comarca molt arrelada a la pilota valenciana i veient els resultats dels tornejos que el precedeixen, s’augura una cita amb una gran participació.

En la 1a categoria, Vicent i Jonatan (Deportes Frías) segueixen imposant la seua dinastia, i és que des de fa un any que no coneixen la derrota. Aquesta serà la 4a ocasió de la temporada que tenen les altres parelles d’intentar tombar el seu regnat. Amb 75 punts, van al capdavant de la taula, perseguits pels equips Elmusa (55 punts) i Contreras-Picanya (50 punts).

Torneo mádel Xàtiva

En la 2a categoria, el nivell està augmentant exponencialment jornada rere jornada, i, en aquest moment, la classificació està molt ajustada. En primera posició es troba l’equip els Llopis de Miramar amb 40 punts, mentre que en la 2a i 3a posició estan Vilamarxant i Cpv Ontinyent, empatats a 35 punts.

El I Torneig de Màdel CTP Camp Bixquert – Xàtiva es celebrarà el 23 de juny, de 9h a 14h, a les pistes del CTP Camp Bixquert. Hi haurà servei de restaurant i premis per a totes les categories.

Per a inscriure’s al I Torneig de Màdel CTP Camp Bixquert – Xàtiva cal contactar al telèfon 600079719 i la data límit per fer-ho serà el 20 de juny.

WhatsApp Portal de Xàtiva