El CPBV es manté alerta davant el risc de temperatures molt baixes a la Comunitat

357

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha informat al Consorci i a la resta d’organismes implicats que es podria arribar als -5º a l’interior i els 0º al litoral, amb pluges generalitzades entre el dijous 7 i diumenge 10 de gener, que podrien ser neu a les cotes més altes. De moment, l’Agència Estatal de Meteorologia ha emés un avís groc per temperatures mínimes de -2º per al dimecres dia 6 en bona part de la província de València, i s’està atent a les futures actualitzacions per als següents dies.

Des del Consorci Provincial de Bombers de València es mantenen atents a qualsevol avís emés pel CCE, i l’AEMET, en especial els lligats a la cota de neu, per activar tots els protocols i mesures preventives, i participar en les reunions de coordinació que s’hi puguen establir.

A més, des del Consorci es trasllada a la població una sèrie de mesures preventives. Es recomana donar especial atenció a ancians i xiquets, evitant que s’hi exposen a baixes temperatures, i s’aconsella un adequat ús dels sistemes de calefacció revistant el seu bon estat i l’aplicació de mesures antiincendis. A més, es recomana seguir les actualitzacions de les previsions meteorològiques enfront de pluges i nevades, i consultar l’estat de les carreteres abans de realitzar cap desplaçament.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva