El Cor Calixtí de Canals oferirà un concert de cançons populars valencianes

53

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Aquest dissabte, 30 d’octubre a les 19.30 hores, es durà a terme el concert que oferirà el Cor Calixtí de Canals en el Monestir de Santa Clara, lloc emblemàtic de la població.

El Cor Calixtí retorna, d’aquesta manera, a les seues activitats habituals, després d’any i mig parats com a conseqüència de la pandèmia. Aquest concert està inclòs dins de l’activitat “València és música”, conegut anteriorment com “Retrobem la Nostra Música”.

Els assistents a aquest concert podran gaudir d’un programa dedicat a la música popular valenciana. El Cor Calixtí interpretarà cançons tan conegudes com “A la voreta del mar”, “Mareta, Mareta”, “Torna-li la trompa al xic” o “L’airet de la matinada”, amb arranjament del qui fora director de la coral durant 18 anys, Javier Tortosa.

En aquesta nova etapa, el cor compta amb un nou director, Juan Carlos Sempere Bomboí, natural d’Albaida. Bomboí té una gran experiència en diversos àmbits musicals. Actualment, estudia direcció amb Vicente Soler Solano, director de la banda municipal de Badajoz, amb qui prepara la titulació en direcció en la Royal School of Music de Londres.

El Cor Calixtí anima als veïns i veïnes de Canals a gaudir d’aquest concert. A més a més, també convida a totes i tots al concert de Nadal que es durà a terme el 18 de desembre al mateix emplaçament.

WhatsApp Portal de Xàtiva