Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Els equips participants del Coosur Betis, València Bàsquet, Joventut de Badalona i C.B. Genovés ens han ofert un meravellós espectacle de bàsquet cadet ,durant el darrer cap de setmana al Genovés.

Aquest any, i després de tant de temps sense poder oferir aquest tipus de campionats, l’assistència de públic ha estat molt més nombrosa que en edicions anteriors, amb un Pavelló d’Esports ple de gom a gom i que confirmava el que s’esperava després de l’interés que havia despertat el cartell d’equips d’aquesta divuitena edició, però també per les ganes dels aficionats de viure aquestos esdefeniments. Açò demostra l’ alt nivell de joc, espectacularitat i prestigi que ha aconseguit el Torneig Cadet del Genovés

Cal destacar el bon paper realitzat pel C.B. Genovés Júnior que ha estat un molt digne competidor, malgrat les diferències existents, encara que ha estat l’edició en la que l’equip local més puntuació ha aconseguit. “Gràcies xavals per l’esforç i la dedicació i sobretot per ser un grup de gent en el que reialment val la pena estar”, foren les paraules del seu entrenador Andrés Llopis en finalitzar el Torneig.

La disputa de la final ,entre el Joventut i el Coosur Betis, va ser una autèntica lliçó de bàsquet en categories de formació. Després del partit del dia anterior en que Joventut ja va guanyar als sevillans per 81 a 74, en la final el resultat va caure de la mà dells blanquiverds. Victòria per a l’equip sevillà en el que després del descans va inclinar el resultat al seu favor per acabar amb un marcador de 84-73, resultat ben diferent al del dia anterior i que donava el títol de campió a l’equip entrenat per Nacho Benítez. El resultat de la final és un reflexe del que ha estat el torneig. Igualtat en tots els partits en tres equips que presenten unes de les millors generacions en categoria cadet de l’estat.

Destacar que el Betis torna guanyar després de que l’any 2014 ho fera com a Cajasol Sevilla.

Un torneig que cada vegada va agafant més solidesa i importància a nivell estatal

És tot un luxe veure jugar a xavals de 15 i 16 anys amb eixes qualitats i nivell de joc. De segur que prompte els veurem competint, a molts d’ells, en equips ACB i d’Europa , com tantes altres promeses que han passat pel Torneig i hui ja són realitats als Clubs capdavanters d’ACB.

La classificació final fou la següent:
1r- Coosur Betis
2n- Joventut Badalona
3r- València BC
4t-C.B.Genovés Júnior

El trofeu al jugador més valuós del Torneig fou per al jugador del Coosur Betis, Rafa Romero, jove de gran talent i amb un es grans condicions tècniques i físiques.

La direcció del Club ens ha manifestat “Des del Club Bàsquet Genovés volem donar les gràcies als equips participants i als seus Tècnics, així com també als membres col·laboradors, que sense ells NO seria possible la realització del Torneig : Ajuntament del Genovés, Patrocinadors i Sponsors ,als àrbitres i jutges de taula, al “speaker” Pasqual Navarro, al càmera del Club, als reporters gràfics, als conductors dels vehicles, als pares, i com no,a la gent de forma desinteressada i amagada fa possible un cap de setmana d’autèntic vertigen”.

WhatsApp Portal de Xàtiva